Ota yhteyttä

Valmennuksessamme on viimeisen kahden vuoden aikana ollut noin 50 suomalaista huippupelaajaa.

Suosittelija
Kimmo Timonen
Olen pelannut maailman parhaissa joukkueissa, ollut maailman arvostetuimpien valmentajien valmennuksessa ja voittanut urani kruunuksi Stanley Cup -mestaruuden. Olen ollut ammattiurheilija yli 20 vuotta. Silti seuratessani Revolution Training -valmennusta olen oppinut uutta. Revolution Training -valmentajat ovat alansa kovimpia ammattilaisia. Suosittelen heitä kaikille, jotka haluavat oppia uutta, kehittyä ja menestyä elämässään!
Stanley Cup -voittaja 40-vuotiaana
Suosittelija
Miikka Kiprusoff
Pohjois-Amerikassa tämän kaltainen toiminta on jo yleistä. Hienoa, että Tampereelle ja Suomeen saadaan vastaavanlaista ammattimaista henkilökohtaista valmennusta. Jouni Viitanen on kaksinkertainen maailmanmestari, joka hallitsee fysiikka- ja ravintoasiat. Kun tähän lisätään Juha Jokiharjun jääkiekkotuntemus, niin paketti on todella hyvä.
Olympia- ja MM-mitalisti, maailman paras maalivahti 2005–2006
REV
Miro Heiskanen
Dallas Stars
REV
Juuso Välimäki
Calgary Flames
REV
Henri Jokiharju
Chicago Blackhawks
REV
Markus Hännikäinen
Columbus Blue Jackets
REV
Kalle Kossila
Anaheim Ducks
REV
Niko Mikkola
St. Louis Blues
REV
Otto Somppi
Tampa Bay Lightning
REV
Joona Koppanen
Boston Bruins
REV
Joni Tuulola
Chicago Blackhawks
REV
Jesse Ylönen
Montreal Canadiens (varaus)
REV
Oskari Laaksonen
Buffalo Sabres (varaus)
REV
Aarne Talvitie
New Jersey Devils (varaus)
REV
Markus Niemeläinen
Edmonton Oilers (varaus)
REV
Markus Ruusu
Dallas Stars (varaus)
REV
Ilari Melart
Färjestads BK
REV
Julius Mattila
Boston College Eagles
REV
Jesper Mattila
Boston College Eagles
REV
Juho Jokiharju
Clarkson Golden Knights
REV
Otso Rantakari
Tappara
REV
Jere Innala
HPK
 

Revolution Pro 2.0.
Huippuvalmennusta huippu-urheilijoille

Revolution Pro 2.0. on täysin kokonaisvaltaista valmennusta ja huolenpitoa huippu-urheilijoille lajista riippumatta. Pro 2.0. -valmennus kattaa muun muassa fysioterapian, valmennusohjelmat, ravintosuunnitelmat, psykologin palvelut, päivittäisen avun ja puhelintuen. Suomessa ainutlaatuinen palvelu ei pyri olemaan vain Suomen kärkeä, vaan kaikessa maailman huipulla.

Lue lisää

Jääkiekkovalmennusta potenssiin 2

Revolution Pro 2.0. on jääkiekkoilijoiden ykkösvalmentaja, joka auttaa valmentajia ja pelaajia tekemään oman työnsä paremmin, viemällä oheisharjoittelun aivan uudelle tasolle. Siitä pitävät huolen parhaat fyysisen ja psyykkisen valmennuksen asiantuntijat, joista jokainen on oman osa-alueensa huippuammattilainen. Revolution Pro 2.0. on ainutlaatuista tieteellistä ammattivalmennusta Suomessa.

Jääkiekkoilija vol. 2.0: vahvempi, nopeampi, liikkuvampi, kestävämpi

Revolution Pro 2.0. haluaa nostaa suomalaisen jääkiekon maailman huipulle. Tavoitteemme on olla pelaajien ja valmentajien auttaja ja ponnahduslauta entistä parempaan menestykseen. Revolution Pro 2.0. -palvelu hoitaa pelaajien fysiikka- ja henkisen valmentamisen kokonaispakettina.

Haluamme valmentaa pelaajia siten, että pelaaja voi keskittyä pelaamiseen ja joukkuevalmentaja joukkueen valmennukseen, strategiaan ja pelivalmennukseen. Valmentaja ja agentti voivat luottaa, että pelaaja tulee valmennusjakson jälkeen parempana takaisin.

Fysiikan avulla jääkiekkoilijan taito käyttöön

Huippu-urheilijan tie jokapäiväisiin huippusuorituksiin vuosien ajan vaatii, että henkinen puoli, ravinto ja fyysinen valmennus ovat kunnossa. Yksilöllisen treenin kautta pelaaja oppii oikean tavan harjoitella. Revolution Pro 2.0. -valmennuksen avulla pelaaja voi saada uraansa lisävuosia. Muutama lisävuosi uralla voi merkitä parempaa urheilullista ja taloudellista menestystä.

Haluatko olla urheilija 2.0. – Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Haluan mukaan jääkiekon vallankumoukseen!