Ota yhteyttä

Henkilökohtaista huippuvalmennusta

Suosittelija
Kimmo Timonen
Olen pelannut maailman parhaissa joukkueissa, ollut maailman arvostetuimpien valmentajien valmennuksessa ja voittanut urani kruunuksi Stanley Cup -mestaruuden. Olen ollut ammattiurheilija yli 20 vuotta. Silti seuratessani Revolution Training -valmennusta olen oppinut uutta. Revolution Training -valmentajat ovat alansa kovimpia ammattilaisia. Suosittelen heitä kaikille, jotka haluavat oppia uutta, kehittyä ja menestyä elämässään!
Stanley Cup -voittaja 40-vuotiaana
Suosittelija
Miikka Kiprusoff
Pohjois-Amerikassa tämän kaltainen toiminta on jo yleistä. Hienoa, että Tampereelle ja Suomeen saadaan vastaavanlaista ammattimaista henkilökohtaista valmennusta. Jouni Viitanen on kaksinkertainen maailmanmestari, joka hallitsee fysiikka- ja ravintoasiat. Kun tähän lisätään Juha Jokiharjun jääkiekkotuntemus, niin paketti on todella hyvä.
Olympia- ja MM-mitalisti, maailman paras maalivahti 2005–2006
REV
Miro Heiskanen
Dallas Stars
REV
Juuso Välimäki
Calgary Flames
REV
Henri Jokiharju
Buffalo Sabres
REV
Juuse Saros
Nashville Predators
REV
Markus Hännikäinen
Columbus Blue Jackets
REV
Kalle Kossila
Toronto Maple Leafs
REV
Niko Mikkola
St. Louis Blues
REV
Otto Somppi
Tampa Bay Lightning
REV
Joona Koppanen
Boston Bruins
REV
Joni Tuulola
Chicago Blackhawks
REV
Jesse Ylönen
Montreal Canadiens (varaus)
REV
Oskari Laaksonen
Buffalo Sabres (varaus)
REV
Aarne Talvitie
New Jersey Devils (varaus)
REV
Eetu Tuulola
Stockton Heat
REV
Niclas Almari
Pittsburgh Penguins
REV
Markus Niemeläinen
Edmonton Oilers (varaus)
REV
Otso Rantakari
HC Davos
REV
Jere Innala
HPK
REV
Markus Ruusu
Dallas Stars (varaus)
REV
Ilari Melart
Växjö Lakers
REV
Julius Mattila
Boston College Eagles
REV
Jesper Mattila
Boston College Eagles
REV
Juho Jokiharju
Koovee

Revolution Pro- valmennus on täysin kokonaisvaltaista valmennusta ja huolenpitoa

Pro- valmennus kattaa muun muassa testauksen, valmennusohjelmat, ravintosuunnitelmat, päivittäisen valmennuksen pienryhmässä ja puhelintuen. Suomessa ainutlaatuinen palvelu ei pyri olemaan vain Suomen kärkeä, vaan kaikessa maailman huipulla.

Jääkiekkovalmennusta potenssiin 2

Revolution Pro- valmennnus on jääkiekkoilijoiden ykkösvalmennus, joka auttaa valmentajia ja pelaajia tekemään oman työnsä paremmin, viemällä oheisharjoittelun aivan uudelle tasolle. Siitä pitävät huolen parhaat fyysisen valmennuksen asiantuntijat, joista jokainen on oman osa-alueensa huippuammattilainen. Pro- valmennus on ainutlaatuista tieteellistä ja käytännönläheistä ammattivalmennusta Suomessa.

Jääkiekkoilija vol. 2.0: vahvempi, nopeampi, liikkuvampi, kestävämpi

Jääkiekko muuttuu jatkuvasti. Me haluamme olla aikaamme edellä valmennuksessa. Haluamme, että pelaajamme ovat vahvempia, nopeampia, liikkuvampia ja pystyvät nopeaan suunnanmuutospeliin. Kohtelemme jokaista pelaajaa yksilönä. Yksikään harjoitusohjelma ei ole samanlainen, vaan pyrimme työstämään jokaisesta paremman version itsestään, version 2.0. Tärkeimmät teesimme ovat vammojen ehkäisy, voima- ja nopeus sekä suunnanmuutospelin kehittäminen sekä yksilöllinen pelaajan kehittäminen. Näissä tavoitteenamme on tehdä maailman parasta työtä.
Huippu-urheilijan tie jokapäiväisiin huippusuorituksiin vuosien ajan vaatii, että henkinen puoli, ravinto ja fyysinen valmennus ovat kunnossa. Yksilöllisen treenin kautta pelaaja oppii oikean tavan harjoitella ja kuunnella itseään. Tämä tärkein oppi auttaa jaksamaan pitkän kauden läpi parhaalla mahdollisella tavalla. Revolution Pro 2.0. -valmennuksen avulla pelaaja voi saada uraansa lisänostetta ja lisävuosia. Nämä voivat merkitä myös huomattavasti parempaa taloudellista menestystä urheilijana.

Haluatko olla urheilija 2.0. – Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

REVOLUTION PRO- ETÄVALMENNUS

Henkilökohtaista huippuvalmennusta etänä

Jos sinulla on halu kehittyä ja motivaatio treenata, mutta kaipaisit juuri sinulle räätälöidyn huippuohjelman, jolla pääsisit maksimaalisiin tuloksiin Revolution Pro- etävalmennus on kuin sinulle luotu.

Pro- etävalmennus on samaa huippulaatua kuin muu Revolution valmennus, mutta harjoittelun suoritat missä päin maailmaa tahansa. Me teemme sinulle testauksen, jonka perusteella laaditaan harjoitusohjelma ja ruokavalio. Käyt valmentajan kanssa tekniikat ja muun tarpeellisen tiedon läpi ja alat harjoittelemaan huipputasolla. Joka kuukausi tapaat valmentajaa ja tekniikkojasi tarkistetaan. Jos tarvitset mitää apua voit laittaa whatsapp- videota, kysymyksiä ja soittaa valmentajalle. Apu on aina lähellä!

Pro- etävalmennus voidaan myös laatia 2-6 hengen porukalle tai vaikka koko joukkueelle, jos haluat treenata porukassa huippuohjelmalla.

Haluatko olla urheilija 2.0. – Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!