Ota yhteyttä

Ilmoittaudu!

Liikkuvuuskoulutus

 

 

Suosittelija Miikka Kiprusoff

Olympia- ja MM-mitalisti, maailman paras maalivahti 2005–2006

Lisää liikkuvuutta

Onko sinulla tai asiakkaillasi vaivoja? Eikö sinun tai asiakkaidesi liikkuvuus riitä voimaliikkeiden laadukkaaseen suorittamiseen?

Rajoittaako huono liikkuvuus harjoitustehoja tai liikeratoja? Eikö perinteinen staattinen venyttely tuo tuloksia?

Haluaisitko saada harjoittelusta kaiken irti? Haluaisitko saada parempia tuloksia valmennettavillesi ja tienata näin ollen enemmän?

Nyt sinulla on mahdollisuus viedä liikkuvuutesi ja tietosi liikkuvuusharjoittelusta aivan uudelle tasolle tämän liikkuvuuskoulutuksen avulla.

Käymme läpi alkulämmittelyssä käytettäviä, palauttavia, kehittäviä tekniikoita ja -erikoistekniikoita sekä vammojen ehkäisyä liikkuvuusharjoittelun kautta.

Seminaari antaa selkeät vastaukset miten voit harjoitella laajemmilla liikeradoilla, vähentää loukkaantumisriskiä sekä kehittää absoluuttista liikkuvuutta.

Yhdessä nämä kaikki antavat sinulle valtavan etulyöntiaseman urheilijana, valmentajana, personal trainerina tai tosi treenarina ja saavutat ennennäkemättömiä tuloksia.

Suosittelija Kimmo Timonen

Stanley Cup -voittaja 40-vuotiaana

Liikkuvuus

Kuvittele jos voisit muutamalla harjoittelukerralla lisätä liikkuvuutta jopa kymmeniä senttejä. Entä jos voisit tehdä syväkyykkyjä yli 2x omalla kehonpainollasi ja toisaalta taas spagaatin vaivattomasti. Revolution Training asiakkaille tämä on normaalia! Silti me käytämme aikaa liikkuvusharjoitteluun erittäin vähän. Systeemimme soljuu arjessa ja sopii täydellisesti voima-, nopeus-, taito- ja kuntoharjoitteluun ja lisää näiden harjoitusten tuloksellisuutta.

Kehityt, koska tämän seminaarin avulla ehkäiset vammoja ja jumeja, jotka häiritsevät niin ettet voi treenata täydellä teholla. Sinusta tulee nopeampi, vahvempi ja kestävämpi, koska huono liikkuvuus ei kuluta energiaa liikkeiden kasassa pitämiseen, vaan kaikki jää ainoastaan itse suorittamiseen.

Suosittelija Juuso Välimäki

NHL ykköskierroksen varaus,

alle 18-vuotiaiden kultajoukkueen kapteeni 2016,

 Calgary Flames

Koulutuksessa käymme läpi seuraavat asiat:

 • kalvolinjat ja niiden mukaiset venyttelymallit
 • kalvojen käsittely liikkuvuuden näkökulmasta
 • liikkuvuuden parantumista estävät suojamekanismit ja niiden poistaminen
 • aktiiviset ja dynaamiset liikkuvuustekniikat
 • pumpputekniikka (kehittävä ja palauttava)
 • staattinen venyttely
 • Samatoimija-jännitys-rentoutus venyttely (aikasyklit)
 • Vastatoimija-jännitys-rentoutus venyttely (aikasyklit)
 • Ballistiset tekniikat
 • Voimaliikkeiden spesifinen liikkuvuuden kehittäminen
 • Avustetut venyttelytavat ja niiden turvallinen käyttö
 • Koko vartalon venyttely oikeassa järjestyksessä lihas lihakselta ja suunta suunnalta
 • Vastaamme jokaisen tekniikan kohdalla MIKSI, MILLOIN ja MITEN

Markus Hännikäinen

Columbus Blue Jackets, Leijonien A-maajoukkue

Saat siis koulutuksesta valmiin paketin, jota pääset hyödyntämään vaikka samana päivänä itsesi ja/tai asiakkaidesi tai urheilijoidesi kanssa.

Tieto on erittäin käytännönläheistä ja opimme tekemisen kautta.

Näitä ohjeita käyttäneet valmennettavani ovat saavuttaneet yhteensä omissa lajeissaan 4 maailmanmestaruutta ja kymmeniä muita em- ja mm- tason mitaleja.

Suosittelijamme

Kimmo Timonen

Stanley Cup -voittaja

Olen pelannut maailman parhaissa joukkueissa, ollut maailman arvostetuimpien valmentajien valmennuksessa ja voittanut urani kruunuksi Stanley Cup -mestaruuden. Olen ollut ammattiurheilija yli 20 vuotta. Silti seuratessani Revolution Training -valmennusta olen oppinut uutta. Revolution Training -valmentajat ovat alansa kovimpia ammattilaisia. Suosittelen heitä kaikille, jotka haluavat oppia uutta, kehittyä ja menestyä elämässään!

Markus Hännikäinen

Columbus Blue Jackets, Leijonien A-maajoukkue

Olen urani ajan venytellyt valtavasti. Minut tunnettiin joukkueen ahkerimpana venyttelijänä. Silti minulle naurettiin kankeuteni vuoksi. Tämä liikkuvuuden puute on rajoittanut oheisharjoitteluani, altistanut loukkaantumisille sekä rajoittanut nopeudentuottoani jäällä. Luulin, että olen vain kankea ja se siitä.

Jouni korjasi liikkuvuuden erikoistekniikoilla viikossa paremmalle tasolle kuin se on ikinä lapsenakaan ollut. Tämä tapahtui vielä kovimman voimaharjoittelukauden keskellä. Nyt pystyn voima- ja oheisharjoittelemaan laadukkaammin ja turvallisemmin ja saan koneestani kaukalossa kaiken irti.

Juuso Välimäki

NHL ykköskierroksen varaus, alle 18-vuotiaiden kultajoukkueen kapteeni 2016, Calgary Flames

Olen aina kiinnittänyt liikkuvuusharjoitteluun huomiota, mutta Revolution Trainingin valmennuksessa liikkuvuusharjoittelu on viety aivan uudelle tasolle. Meidän kesätreeneissä porukka kyykkää 150-190 kiloa ja tekee spagaatit. Se on kakskymppisiltä jääkiekkoilijoilta mielestäni aika kova juttu.

Hienointa hommassa on se, että se ei vie paljoa aikaa. Kaikki on niin hyvin rytmitetty ja asiat tapahtuu alku- tai loppuverryttelyssä ihan huomaamattomasti.

Dream Team Dancers

Meidän Cheer Dance tiimin valmennuksessa on mieletön määrä kokemusta valmentamisesta, treenaamisesta ja fysioterapiasta. Silti me haluttiin ottaa Jouni meille valmentajaksi fysiikkapuolelle, koska hänen tapansa lähestyä valmennettavia on aina henkilökohtainen ja läheinen. Yleensä ei ole yhtä oikeaa vastausta, vaan paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Liikkuvuuspuolella olemme käyneet läpi erilaisia erikoistekniikoita. Ja vaikka porukassamme on mm-tason mitalisteja lajistamme, koemme oppivamme uutta. Parasta liikkuvuuspuolen kehittämisessä on selkeys ja johdonmukaisuus. Tekniikat ja mallit ovat yksinkertaisia, mutta toimivia ja niitä on arjessa helppo toteuttaa

Lisäksi näillä ohjeilla ovat valmentautuneet noin 50 huippukiekkoilijaa mm:

2017 vuoden 5 NHL varausta:

Miro Heiskanen
Juuso Välimäki
Henri Jokiharju
Oskari Laaksonen
Aarne Talvitie

NHL-, KHL-, ja AHL-pelaajat:

Markus Hännikäinen
Kalle Kossila
Ilari Melart

 

Koulutuksen sisältö

Osio 1

(3 h.)

 • Liikkuvuuden filosofia (miten, milloin, miksi, kuinka paljon, miten yhdistyy ja auttaa muuta harjoittelua, progressio, voluumi)
 • Aktiivinen ja dynaaminen liikkuvuusperäinen alkuverryttely
 • Elimistön liikkuvuuden estävät suojamekanismit ja niiden poistaminen
 • Koko vartalon venyttely oikeassa järjestyksessä lihas lihakselta ja suunta suunnalta
 • Palauttava venyttely osana palauttavaa toimintaa

Ohjeet kotiin, miten integroit tiedon käytäntöön

Osio 2

(2,5 h.)

 • Kalvolinjat ja kalvokäsittely (palautuminen, liikkuvuus ja elimistön toiminta)
 • Kehittävä pumppaava venyttely
 • Avustetut venyttelymallit
 • Voimaliikkeiden liikkuvuuden spesifinen kehittäminen

Ohjeet kotiin, miten integroit tiedon käytäntöön

Osio 3

(2,5 h.)

 • Ballistinen venyttely (milloin, miksi, voluumi, progressio)
 • Samatoimija jännitys-rentous menetelmä (milloin, miksi, voluumi, progressio)
 • Vastatoimija jännitys-rentous menetelmä (milloin, miksi, voluumi, progressio)

+ Kertaus ja kokonaisuuden käsittely

 

Tipsivideot

Henrietta osa 1

Henrietta osa 2

Tuomas

Joel

Leo

 

Hinnat

Yksittäiset henkilöt

285€
/ osallistuja (sis alv 24%)

Ryhmät 3-5 henkeä

255€
/ osallistuja (sis alv 24%)

Ryhmät 6-10 henkeä

225€
/ osallistuja (sis alv 24%)

Salille oma yksityinen päivä (3-5 osallistujaa)

1650€
/ osallistuja (sis alv 24%)

Salille oma yksityinen päivä (6-20 osallistujaa)

2250€
/ osallistuja (sis alv 24%)

 

Kouluttaja Jouni Viitanen

 • kilpa-aerobicin 3-kertainen euroopanmestari ja kaksinkertainen maailmanmestari
 • Kauppi Sports Center Sports Manager
 • Euroopan suurimman Cross Training -kuntosalin perustaja
 • seminaarien ja liikunta-alan koulutusten ammattilainen
 • huippu-urheilijoiden sekä kuntoilijoiden ammattivalmentaja
 

Olen kiertänyt ympäri maailmaa haalimassa tietoa harjoittelusta. Tietoa on tullut murunen täältä ja murunen tuolta. Itse valmentauduin 7 vuotta noin 30 tuntia viikossa ollakseni kilpa-aerobicissa maailman paras. Olen valmentanut 14- vuotiaasta kunnan kesäleireistä lähtien koko elämäni muita liikkujia. Tällä hetkellä valmennan Suomen eliittikiekkoilijoita ja en voisi olla kiitollisempi minkälaisia tuloksia saamme aikaan ja kuinka nopeasti valmennettavamme saavuttavat unelmiaan.

Nyt tunnen olevani valmis antamaan tietoni koulutuksen muodossa. Koen, että jos vain minä käytän tätä kaikkea tietoa hyväkseni, koko matkani valmentajana jää vaillinaiseksi. Koen myös, että nämä asiat ovat yksinkertaisia, kun ne kerran on sisäistänyt, ja että jokainen valmentaja ja liikkuja pystyy käyttämään niitä hyväkseen arjessaan. Ja mikä tärkeintä, ne eivät vie paljoa aikaa.

Aikaisemmin tällaista määrää tietoa, SEKÄ käytännön kokemusta on ollut mahdoton saada yhdestä koulutuksesta. Lisäksi olen itse kokenut kalliiksi ja vaivalloiseksi lähteä koulutuksiin kauas kotipaikkakunnaltani. Siksi olemme luoneet koulutuksen kiertuemuotoon. Uskon, että pelkästään aika-, ja matkakulut olisivat mahdollisesti koulutuksen hintaa suuremmat.

Tervetuloa siis käytännönläheiseen seminaariimme. Käydään huipputuloksia tuovia asioita yhdessä läpi, rennolla fiiliksellä ja yhdessä oppien!

Jouni on mielestäni yksi Suomen kovimmista fysiikkaharjoittelun tekniikka- ja liikkuvuusvalmentajista. Tällaista koulutusta on kaivattu suomalaiseen koulutus skeneen.

— Tuomas Rytkönen, Liikuntatieteiden maisteri, voimavalmentajakouluttaja

 
 

100% Rahat takaisin takuu

Ymmärrämme, että sinua voi mietityttää, onkohan tästä seminaarista hyötyä juuri sinulle. Voit miettiä, että et tunne Jouni Viitasta riittävästi, jotta voisit luottaa seminaarin tiedon olevan laadukasta. Ymmärrämme, jos harkitset osallistumistasi ehkä hinnan vuoksi.

money-back.pngMe kuitenkin tiedämme, että tämä tietopaketti on uskomattoman laaja ja helposti sovellettava käytännön valmentamiseen

Siksi haluamme auttaa sinua osallistumaan yhteen laadukkaimpaan ja käytännönläheisempään seminaariin, jossa olet koskaan käynyt myöntämällä täyden 100% rahat takaisin takuun!!!

Hintatakuu: Jos et koe, että liikkuvuutesi parani seminaarin aikana tai et saanut uutta laadukasta tietoa, saat 100%:sesti seminaarimaksun takaisin.

Joten anna itsellesi mielenrauha ja tule oppimaan meidän kanssa miten helpolla voit pitää yllä liikkuvuutta tai kehittää sitä.

 
 

Ilmoittautuminen

Koulutuspäivä 21.4 Tampereella, Kauppi Sports Center

Koulutuspäivä sisältää laadukkaan lounaan. Ilmoittaudu sähköpostiin: jouni.viitanen(at)revolutiontraining.fi

Ilmoittautuminen on sitova!