Ota yhteyttä

Valmennus tekee mestarin

Ota yhteyttä ja anna meidän liikuttaa!

Jouni Viitanen
041 431 1399
jouni.viitanen@revolutiontraining.fi

Hyvinvoinnin vallankumouksen tekijät

Revolution Training on hyvinvoinnin asiantuntijarypäs. Joukossamme on työhyvinvoinnin johtamisen, testauksen, fyysisen harjoittelun, ravinnon ja luennoinnin ammattilaisia. Käytämme alan parhaita asiantuntijoita apunamme valmennuksessa, jotta sinä saisit vain parasta.

Valmennuksen johtaja
Jouni Viitanen

Kilpa-aerobicin kaksinkertainen maailmanmestari. Perustanut Euroopan suurimman cross training -kuntosalin ja toiminut sen toimitusjohtajana. Kouluttanut liikunta-alan ammattilaisia, liikuttanut yritysjohtajia, yrityksiä ja jääkiekkoammattilaisia vuosien ajan. Kauppi Sport Centerin Sports Manager. Revolution Teamin toteuttava vastuuvalmentaja, yritysten konsultti, luennoija ja yrityshyvinvoinnin asiantuntija. Intohimoinen treenaaja, valmentaja ja hyvinvoinnin lähettiläs.

Luisteluvalmentaja / pelillinen neuvonantaja
Juha Jokiharju

Mittavan ja menestyksekkään uran jääkiekkopelaajana tehnyt Juha on luisteluvalmennuksen huippuosaaja. Hän huolehtii tiimissämme siitä, että fyysinen kehitys siirtyy jäälle, luisteluun ja pelitilanteisiin. Tämä maailman parhailta kiekkoilijoilta kiitosta saanut luistelu- ja pelivalmentaja on intohimoinen pelinkehittäjä ja haluaa saada pelaajista kaiken potentiaalin irti.

Lääketieteen tohtori (LT)
Raine Sihvonen

Tuki- ja liikuntaelinkirurgi (ortopedi) vuodesta 2001. Toimii Hatanpään sairaalassa osastonylilääkärinä sekä ottaa vastaan potilaita ja suorittaa leikkauksia Pihlajalinna Koskiklinikassa. Raine on tehnyt laajalti tutkimusta ja väitöskirjan polven tähystystoimenpiteistä ja varsinkin kierukkarepeämistä. Raine hoitaa pääsääntöisesti polven alueen vaivoja ja vammoja. On tottunut toimimaan urheilijoiden vammojen kanssa.

Yhteistyölääkäri
Marko Wahlman

Toimii ortopedian ja traumatologian erikoislääkärinä Tampereen Pohjola Sairaalassa ja erikoisosaamistani on selkäkipupotilaiden konservatiivinen ja operatiivinen hoito sekä urheiluvammat. Entisenä huippu-urheilijana hänellä on kattava ymmärrys urheilusta, sen aiheuttamista vammoista sekä urheilijoiden odotusarvoista vammojen parantumisen suhteen.

Yhteistyölääkäri
Petri Helenius

Helsingissä toimiva urheilijoihin erikoistunut kattavan uran tehnyt urheilulääkäri, jonka erityisosaamisalueena ovat urheiluvammat, urheilijoiden erityisongelmat, nuoret urheilijat, urheilijoiden terveystarkastukset. HIFK-hockeyn SM-liigajoukkueen lääkäri vuodesta 1994. Suomen taitoluistelumaajoukkueen lääkäri. HIFK Bandyn ja Dickenin sm-sarjajoukkueen lääkäri.

Psykologi
Tiina Röning

Mittava ura psykologina. Tiina luennoi, kouluttaa yritysten johtoa ja yrityksiä sekä valmentaa urheilijoita ja joukkueita. Asiantuntemuksensa lisäksi hän on erittäin helposti lähestyttävissä ja sydän syvällä valmennuksessa. Revolution Trainingissä Tiinan tehtävänä on auttaa asiakkaitamme uudelle tasolle henkisesti.

Fysioterapeutti / Manipulatiivinen fysioterapeutti
Kai Turkulainen

Kai toimii fysioterapeuttina ammattiurheilujoukkueessa ja urheilijoiden parissa. Kai on koulutukseltaan manipulatiivinen fysioterapeutti (Maitland). Kai on toiminut fysioterapeuttina yli 15 vuotta ja erikoistunut urheiluvammojen ja rasitustilojen kuntoutukseen ja sen tukitoimiin, leikkauksen jälkeiseen fysioterapiaan, olkapään ja yläraajojen sekä lantioalueen rasitusvammojen hoitoon sekä niskan ja selän manuaaliseen terapiaan.

Kai on toiminut fysioterapeuttina kaikissa pääsarjatason palloilulajeissa, ja tällä hetkellä toimin KHL Jokereiden fysioterapeuttina sekä on mukana koordinoimassa fyysistä valmennusta ja vammojen ennaltaehkäisyä eri lajien parissa.

Valmentaja
Jaakko Forssell

Liikuntatieteiden maisteri. Valmennus ja Testauskeskuksen osakas Kauppi Sports Centerissä. Valmennuksen testauksen vastaava taho sekä käytännön valmennuksen toteuttaja. 

Fysioterapeutti, valmentaja
Heikki Sanelma

Manuaalisen terapian Active Release Techniques® (ART®) -hoitotekniikan asiantuntija. Heikki on lisäksi huippuammattilainen purentaelimistön fysioterapiassa ja leukanivelten sekä kaula- ja selkärangan tutkimisessa ja hoidossa. Valmentaja sekä konsultiva fysioterapeutti.