Ota yhteyttä
Olen pelannut maailman parhaissa joukkueissa, ollut maailman arvostetuimpien valmentajien valmennuksessa ja voittanut urani kruunuksi Stanley Cup -mestaruuden. Olen ollut ammattiurheilija yli 20 vuotta. Silti seuratessani Revolution Training -valmennusta olen oppinut uutta. Revolution Training -valmentajat ovat alansa kovimpia ammattilaisia. Suosittelen heitä kaikille, jotka haluavat oppia uutta, kehittyä ja menestyä elämässään!

– Kimmo Timonen, Stanley Cup -voittaja


Revolution Business
Huippuvalmennus nyt myös yritysten käyttöön

Ammattiurheilijoiden laadukas valmennustalo Revolution Training tarjoaa ammattitaitoisen palvelun ja huippuvalmennuksen nyt myös yritysten käyttöön! Suomessa ainutlaatuinen palvelu ei pyri olemaan vain Suomen kärkeä, vaan kaikessa maailman huipulla. Revolution Training yhdistää oman alansa parhaat osaajat ennennäkemättömään palveluun, intohimoisesti parhaalla laadulla.

Lue lisää

Viikoittaista ja henkilökohtaista liikuttamista

Revolution Training tekee työtään intohimosta hyvinvointiin. Olemme luoneet aivan uuden tavan ajatella ja luoda työhyvinvointia, käytännönläheisesti ja helposti. Jotta toiminta olisi yrityksille tuottavaa, sen on oltava myös jatkuvaa. Haluamme liikuttaa ihmisiä viikoittain ja henkilökohtaisesti, asiakasta lähellä. Toimintaa voidaan tarvittaessa tehdä myös työpaikoilla. Yhdessä, sitoutuneesti ja innostavasti voimme luoda elämästämme laadukkaamman.

Tule menestyjien matkaan

Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen tiimin taustalta löytyy eri alojen osaajia ja menestystä maailmanmestaruuksista lähtien. Taustatyönä on kuljettu kiertämässä ympäri maailmaa etsimässä parhaita harjoitusmetodeja eri kulttuureista. Olemme tuoneet ne työyhteisöön, jotta se voisi paremmin. Työyhteisöön, jonka motivoituneet johtajat jaksavat töissä ja voivat henkisesti hyvin. Työyhteisöön, jonka hyvinvoivat työntekijät ovat tyytyväisiä ja tuottavia. Tule mukaan ja anna meidän liikuttaa yritystäsi!

Hyvinvoinnin vallankumous – Tehdään se yhdessä!

Revolution Manager
Johtoryhmävalmennus 1–3 kertaa viikossa

 • Tutkimustietoon perustuvaa, ohjattua ja henkilökohtaista huippuluokan valmennusta
 • Laajamittainen fyysisen kunnon­ ja kehonkoostumuksen­ testaus kolmesti vuodessa
 • Psykologin luento muutoksen psykologiasta sekä käytännön tehtäviä
 • Fysioterapeutin luento vammojen ehkäisystä ja kehonhuollosta
 • Luennot palautumisesta, unesta ja ravinnosta
 • Laadukas käytännön seminaari venyttelystä ja palautumisesta
 • Tavoitteitasi tukeva ruokavalio ja valmennus­suunnitelma
 • Vähintään kolmen hengen ryhmän tukea ja hyvää treeniseuraa
 • Yksilövalmennuksen edut ryhmävalmennuksessa

Hyvinvointi Express
Helpoin tapa pitää yrityksestä huolta

Kun työntekijöiden hyvinvointi on kunnossa, myös yrityksen tuottavuus on parempi. Hyvinvointi Express on helppo, nopea, yksinkertainen ja tehokas valmennuspalvelu: tulemme yrityksen tiloihin ja tuomme asiantuntijan ja välineet tullessamme. Hyvinvointi Express -palveluun kuuluu innostava ja motivoiva liikuttaminen, joka huomioi jokaisen työntekijän yksilölliset tarpeet. Hyvinvointi Express liikuttaa asiakkaan tarpeen mukaan – kerran kuussa tai vaikka neljä kertaa viikossa.

Hyvinvointi Express -palvelua on mahdollisuus saada myös verkkovalmennuksena, jossa huippuammattilaiset laativat työntekijöille ruokavalioita, treeniohjeita ja oppaita.

Lue lisää

Hyvinvointi Express -työhyvinvointipalvelu on ainut laatuaan Suomessa. Palvelun avulla yritys voi säästää tai jopa tienata parantamalla työhyvinvointia.

Viikoittaista valmennusta vuoden ympäri

Hyvinvointi Express -ryhmävalmennus ei ole ryhmäliikuntaa tai virkistystoimintaa. Se on viikoittaista ja ympärivuotista, keskittynyttä ja laadukasta. Se on sitoutunutta ja pitkäjänteistä, henkilökohtaista fyysistä ja henkistä valmennusta. Psyykkinen hyvinvointi on aivan yhtä tärkeää kuin fyysinen hyvinvointi. Hyvinvointi Express on alkukartoitukseen perustuvaa yksilöllistä ja Suomessa ennennäkemätöntä palvelua, jossa luodaan juuri sellainen paketti kuin asiakas haluaa.

Parempaa elämänlaatua edelläkävijän valmennuksessa

Kun henkilökunta on hyvässä kunnossa, vireää ja aikaansaavaa, työ tulee paremmin tehtyä ja vähemmillä poissaoloilla. Yksilöllinen hyvinvointi tarkoittaa laadukkaampaa elämää, mikä näkyy työyhteisön hyvinvointina. Ja hyvinvoiva yritys on tuottava, tehokas, motivoitunut ja kehittyvä. Hyvinvoiva yritys saa myös parhaat ja sitoutuneet työntekijät. Kun huippuyksilöt pelaavat yhteen, he näkyvät voittajina tulostaululla.

Ota vastaan elämäsi muutos, hyppää Hyvinvointi Expressin kyytiin!

Revolution Works!
TYHY- ja TYKY-päivät

Revolution Works! -TYHY- ja TYKY-päivät voivat koostua esimerkiksi luennosta ja monipuolisesta liikuttamisesta.

Lue lisää

Palopuhe (n. 1 h)
Luento yleisestä hyvinvoinnista (uni, stressinhallinta, ravinto, liikunta)

Kapina (2,5 h)
Luento yleisestä hyvinvoinnista (uni, stressinhallinta, ravinto, liikunta)
Kaikille sopiva fyysinen liikuttaminen (voima, liikkuvuus ja kestävyys)

Taistelu (4 h)
Luento yleisestä hyvinvoinnista (uni, stressinhallinta, ravinto, liikunta)
Kaikille sopiva fyysinen liikuttaminen (voima, liikkuvuus ja kestävyys)
Psykologin luento (stressinhallinta tai työyhteisön voimavarojen käyttäminen/yhteispeli)

Vallankumous (8 h)
Luento yleisestä hyvinvoinnista (uni, stressinhallinta, ravinto, liikunta)
Kaikille sopiva fyysinen liikuttaminen (voima, liikkuvuus ja kestävyys)
Psykologin seminaari (stressinhallinta tai työyhteisön voimavarojen käyttäminen/yhteispeli)
Käytännön tehtävät


Käytä laskuria, niin näet miten paljon voit säästää työntekijöiden hyvinvoinnilla

Revolution Edu
Psyykkiset ja fyysiset luennot

Fyysiset luennot kivijalkana oppimiselle

Revolution Edu -palvelun fyysiset luennot ovat 45–60 minuutin käytännönläheisiä tietoiskuja ravinnosta ja liikunnasta. Luennot voidaan järjestää aamupalatilaisuuksina osana tyky-/tyhy-päivää tai iltapäivällä työpäivän päätteeksi.

Lue lisää

Fyysiset luennot

 • Parempi uni ja stressinhallinta = parempi hyvinvointi
 • Ravintotietouden helppo ja käytännönläheinen ABC
 • Tee ravinnosta helppoa ja paranna hyvinvointiasi
 • Parhaat tavat liikkua kiireiselle: miksi, miten ja kenelle

Fyysisten luentojen asiantuntijana ja vastaavana valmentajana toimii valmentaja-kouluttaja Jouni Viitanen, joka on perustanut Euroopan suurimman cross training -kuntosalin ja toiminut sen toimitusjohtajana. Viitanen on kilpa-aerobicin maailmanmestari, liikunta-alan kouluttaja, tv-persoona, liikuntakonseptien luoja, työhyvinvoinnin visionääri ja toteuttaja.

Psyykkiset luennot itsetuntemuksen petraamiseksi

Revolution Edu -palvelun psykohyvinvointiseminaarit ovat yleensä noin viiden tunnin seminaareja. Luennoilla opitaan esimerkiksi stressinhallintaa tai tehdään yrityksen työntekijöistä tyyppitestit, joiden avulla yritys saa arvokasta tietoa siitä miten kukin toimii erilaisissa tilanteissa.

Psykohyvinvointiseminaarit

Lue lisää

Luento: Stressinhallinta on taitolaji (2,5 h)

Luennolla opitaan ymmärtämään stressin biologiaa, manipuloimaan omia ajatusmalleja ja käyttämään erilaisia taitoja stressaavista tilanteista selviytymiseen. Lisäksi aloitetaan koko elämän kestävä taitojen opettelu matkalla kohti hyvinvointia.

Teemapäivä: Opi tuntemaan ihmistyypit (2,5 h + 2,5 h)

Teemapäivässä valjastetaan yrityksesi voimavarat ja lisätään hyvinvointia ihmistyyppituntemuksen avulla. Esitehtävien avulla opitaan oman ihmistyypin tunnistaminen. Päivän aikana luennoidaan eri ihmistyyppien tavasta toimia ja reagoida eri asioihin. Lisäksi opitaan miten käyttää eri ihmistyyppien vahvuudet yrityksen ja työyhteisön hyvinvoinnin hyväksi ja miten työyhteisö voi minimoida eri ihmistyyppien heikkouksista johtuvat puutteet.

Teemapäivä voidaan tarvittaessa jakaa kahteen osaan.

Teemapäivä: Matkalla omaan hyvinvointiin (2,5 h + 2,5 h)

Päivän aikana opetellaan tekemään omaan elämäntilanteeseen sopiva suunnitelma kohti parempaa hyvinvointia. Suunnitelman taustalla on psykologin luento ja ohjeistukset. Teemapäivässä opetellaan myös miten onnistutaan "Menestyksen portaiden" avulla.

Teemapäivä voidaan tarvittaessa jakaa kahteen osaan.


Psyykkisten luentojen asiantuntijana ja vastaavana kouluttajana toimii psykologi ja psykoterapeutti Tiina Röning. Hänen erityisosaamistaan ovat yksilöpsykoterapia, kognitiivinen käyttäytymisterapia, urheilupsykologia, hyvinvoinnin ja mielen hyvinvoinnin taidot sekä stressinhallinta. Lisäksi Röning on psyykkisen valmennuksen, urheiluvammoista ja kriiseistä kuntoutumisen, tunnehallinnan, masennus- ja ahdistuspulmien sekä syömishäiriöiden arvioinnin ja hoidon huippuammattilainen.

 

Haluan mukaan hyvinvoinnin vallankumoukseen!